terug naar nwz.nl

Publieksmiddag tijdens het Europese Oncologie Congres ECCO2017

17.01.2017
Publieksmiddag tijdens het Europese Oncologie Congres ECCO2017

‘Sterren op stage: publieksmiddag tijdens het Europese Oncologie Congres ECCO2017’

Van vrijdag 27 januari tot en met maandag 30 januari vindt in de RAI in Amsterdam het multidisciplinaire Europese oncologie congres ECCO2017 plaats. Hier komen experts vanuit de hele wereld bij elkaar om de nieuwste ontwikkelingen in kankeronderzoek en behandelingen te bespreken. Op maandag 30 januari is er ook een middag voor het publiek georganiseerd door KWF en het Nationaal Organiserend Comité van ECCO2017.

Voor de Sterren Stage laten 4 bekende Nederlanders zich door toponderzoekers bijscholen over de nieuwste ontwikkelingen in het kankeronderzoek en de kankerbestrijding. Ali B, Karin Bloemen, Natasja Froger en Ruud Feltkamp zullen op het podium laten ze zien wat ze hebben opgestoken en beantwoorden vragen uit het publiek, samen met de onderzoekers.

Er zijn 500 plaatsen beschikbaar voor het publiek in de RAI. U kunt zich hier voor inschrijven op http://www.kwf.nl/sterrenstage

Een gevarieerd programma

Voor de Sterren Stage laten 4 bekende Nederlanders zich door onderzoekers bijscholen. Op het podium laten ze zien wat ze hebben opgestoken en beantwoorden ze vragen uit het publiek, samen met de onderzoekers.

  • 13.00 uur inloop
  • 14.00 uur start programma met onderzoekers als Marnix Lam en Ton Schumacher
  • 16.30 uur afsluiting
Voor € 6,50 ben je er de hele middag bij. Dit is inclusief pauzedrankje.

Laat u inspireren voor deze publieksmiddag door Karin Bloemen met dit filmpje