terug naar nwz.nl
Menu

Agenda

29
jan

Alkmaar: chemotherapie en immunotherapie themamiddag

Datum:29 jan 2019
Tijd:14:00 - 16:00
Doelgroep:mensen met kanker en hun naasten

Wilt u meer weten over chemotherapie en immunotherapie bij kanker? Kom dan naar de themamiddag over dit onderwerp. U bent van harte welkom.

Programma
Vragen die u kunt hebben over dit onderwerp zijn:

  • wat is chemotherapie?
  • wat is immunotherapie en hoe werkt het?
  • wat zijn mogelijke bijwerkingen?
  • wanneer wordt het toegepast?


Deskundige mevr. S. Vrijaldenhoven, internist-oncoloog in Noordwest, gaat op bovenstaande vragen in. Ook kunt u tijdens deze middag uw vragen stellen en ervaringen uitwisselen.

Locatie: ’t Praethuys Alkmaar
De themamiddag wordt gehouden in ’t Praethuys, Westerweg 50, 1815 DG Alkmaar. De toegang is gratis.

Aanmelden
Om deze middag bij te wonen is het noodzakelijk om u aan te melden. U kunt hiervoor contact opnemen met ’t Praethuys Alkmaar, 072 – 511 3644 of mail naar info@praethuys.nl. Bent u verhinderd, wilt u dit dan doorgeven?

Informatie
’t Praethuys, Evean en Noordwest Ziekenhuisgroep organiseren deze middag. Het is de 6e bijeenkomst van een serie van 11 bijeenkomsten over kanker. De bijeenkomsten staan los van elkaar en kunt u afzonderlijk bijwonen. Bij iedere bijeenkomst is een deskundige van Evean of Noordwest aanwezig.

Voor deze bijeenkomst is een minimum aantal van 8 personen vereist en een maximum van 25. Meer informatie over deze bijeenkomsten is ook te vinden in de agenda op onze website en op www.praethuys.nl.