terug naar nwz.nl
Menu

Agenda

21
mei

Alkmaar: vermoeidheid bij kanker themamiddag

Datum:21 mei 2019
Tijd:14:00 - 16:00
Doelgroep:mensen met kanker en hun naasten

Wilt u meer weten over vermoeidheid bij kanker? Kom dan naar de themamiddag over dit onderwerp. U bent van harte welkom.

Programma
Vermoeidheid bij kanker gaat vaak niet vanzelf over en lijkt anders te zijn dan normale vermoeidheid. Mogelijke vragen die u kunt hebben over dit onderwerp zijn:

  • wat betekent deze vermoeidheid voor het dagelijks leven?
  • hoe kan ik hier het beste mee omgaan?
     

Deskundige mevr. K. Willemse, oncologie-wijkverpleegkundige bij Evean, gaat in op bovenstaande vragen. Ook kunt u tijdens deze middag uw vragen stellen en ervaringen uitwisselen.

Locatie: ’t Praethuys Alkmaar
De themamiddag wordt gehouden in ’t Praethuys, Westerweg 50, 1815 DG Alkmaar. De toegang is gratis.

Aanmelden
Om deze middag bij te wonen is het noodzakelijk om u aan te melden. U kunt hiervoor contact opnemen met ’t Praethuys Alkmaar, 072 – 511 3644 of mail naar
info@praethuys.nl. Bent u verhinderd, wilt u dit dan doorgeven?

Informatie
’t Praethuys, Evean en Noordwest Ziekenhuisgroep organiseren deze middag. Het is de laatste bijeenkomst van een serie van 11 bijeenkomsten over kanker. De bijeenkomsten staan los van elkaar en kunt u afzonderlijk bijwonen. Bij iedere bijeenkomst is een deskundige van Evean of Noordwest aanwezig.
Voor deze bijeenkomst is een minimum aantal van 8 personen vereist en een maximum van 25. Meer informatie over deze bijeenkomsten is ook te vinden in de agenda op onze website en op www.praethuys.nl.