terug naar nwz.nl
Menu

Agenda

09
jan

Den Helder: kinderen en ingrijpende gebeurtenissen themamiddag

Datum:09 jan 2020
Tijd:13:30 - 15:30
Locatie:Den Helder, Inloophuis, Marsdiepstraat 621a
Doelgroep:mensen met kanker en hun naasten, professionals die met kinderen werken

Wilt u meer weten over kinderen en ingrijpende gebeurtenissen? Kom dan naar de themamiddag over dit onderwerp. U bent van harte welkom.

Programma
Wat vertelt u uw (klein)kinderen als u te maken krijgt met een ingrijpende gebeurtenis zoals een levensbedreigende ziekte? En als u hierover vertelt, welke reacties kunt u dan verwachten? Wat kunt u beter niet zeggen of doen en wat juist wel?

Deskundige Mieke van Twillert, kindertherapeut, gaat op de bovenstaande vragen in. Ook kunt u tijdens deze middag uw vragen stellen en ervaringen uitwisselen.

Locatie: Inloophuis Den Helder
De themamiddag wordt gehouden in het Inloophuis Den Helder, Marsdiepstraat 621a (HOC gebouw), 1784 AM Den Helder. De toegang is gratis.

Aanmelden
Om deze themamiddag bij te wonen is het noodzakelijk om u aan te melden. U kunt hiervoor contact opnemen met het Inloophuis Den Helder, info@inloophuisdenhelder.nl of 0223- 74 7041. Bent u verhinderd, wilt u dit dan doorgeven?

Informatie
Inloophuis Den Helder en Noordwest Ziekenhuisgroep organiseren deze middag. Het is de 4e bijeenkomst van een serie van 8 bijeenkomsten over kanker. De bijeenkomsten staan los van elkaar en kunt u afzonderlijk bijwonen. Bij iedere bijeenkomst is een deskundige aanwezig.

Voor deze bijeenkomst is een minimum aantal van 8 personen vereist en een maximum van 25. Meer informatie over deze bijeenkomsten is ook te vinden in de agenda op onze website en op www.inloophuisdenhelder.nl.