terug naar nwz.nl
Menu

Agenda

10
dec

Alkmaar: hormoontherapie bij vrouwen themamiddag kanker

Datum:10 dec 2019
Tijd:14:00 - 16:00
Locatie:Alkmaar, 't Praethuys, Westerweg 50
Doelgroep:mensen met kanker en hun naasten

Wilt u meer weten over hormonale therapie bij vrouwen met kanker? Kom dan naar de themamiddag over dit onderwerp. U bent van harte welkom.

Programma
Verschillende vormen van kanker worden behandeld met hormonale therapie. Mogelijke vragen die u kunt hebben over hormonale therapie zijn:

  • wat is hormonale therapie?
  • hoe werkt hormonale therapie?
  • wat zijn de mogelijke bijwerkingen en hoe kunt u daarmee omgaan?

Deskundige mevrouw S. de Bie, verpleegkundig specialist oncologie Noordwest, gaat op de bovenstaande vragen in. Ook kunt u tijdens deze middag uw vragen stellen en ervaringen uitwisselen.

Locatie: ‘t Praethuys
De themamiddag wordt gehouden in ’t Praethuys, Westerweg 50 in Alkmaar. De toegang is gratis.

Aanmelden
Om deze themamiddag bij te wonen is het noodzakelijk om u aan te melden. U kunt hiervoor contact opnemen met ‘t Praethuys, info@praethuys.nl of 072 – 511 3644. Bent u verhinderd, wilt u dit dan doorgeven?

Informatie
‘t Praethuys en Noordwest Ziekenhuisgroep organiseren deze middag. Het is de 2e bijeenkomst van een serie van 12 bijeenkomsten over kanker. De bijeenkomsten staan los van elkaar en kunt u afzonderlijk bijwonen. Bij iedere bijeenkomst is een deskundige aanwezig.

Voor deze bijeenkomst is een minimum aantal van 8 personen vereist en een maximum van 25. Meer informatie over deze bijeenkomsten is ook te vinden in de agenda op onze website en op www.praethuys.nl.