terug naar nwz.nl

Agenda

28
jan

GEANNULEERD: kanker, wat geeft u kracht/hoop? themamiddag, Den Helder

Datum:28 jan 2021
Tijd:13:30 - 15:30
Locatie:Den Helder, Inloophuis, Marsdiepstraat 621a
Doelgroep:mensen met kanker en hun naasten

Vanwege de huidige coronamaatregelen is deze bijeenkomst geannuleerd.


Wilt u meer weten over vermoeidheid bij kanker? Kom dan naar de themamiddag over dit onderwerp. U bent van harte welkom.

Programma
Als u de diagnose kanker krijgt, dan staat uw leven op zijn kop. Zekerheden gaan overboord en de agenda wordt al vrij snel bepaald door afspraken en behandelingen in het ziekenhuis. Vragen over hoe het nu verder moet of waarom dit u overkomt kunnen door uw hoofd spelen. Zoeken naar waar u staat of hoe u kunt blijven staan in wat u overkomt, juist als u door ziekte uw houvast verliest, is het terrein van zingeving en spiritualiteit. Het is het zoeken naar wat helpt en wat kracht mag geven en kan geven. Daarover gaan wij met elkaar in gesprek.

Deskundige Gert Scholten, geestelijk verzorger Noordwest gaat op het bovenstaande in. Ook kunt u tijdens deze middag uw vragen stellen en ervaringen uitwisselen.

Locatie: Inloophuis Den Helder
De themamiddag wordt gehouden in het Inloophuis Den Helder, Marsdiepstraat 621a (HOC gebouw), 1784 AM Den Helder. De toegang is gratis.
Vanwege de maatregelen rondom corona gelden tijdens de bijeenkomst de volgende regels:

  • heeft u klachten die bij corona passen? Dan kunt u niet deelnemen aan de bijeenkomst
  • u draagt bij binnenkomst en bij het verlaten van de zaal een mondkapje, als u plaats heeft genomen mag u het masker afzetten
  • bij chronische hoest en/of niesklachten ontvangt u een medisch masker bij de ingang
  • bij de ingang noteren wij uw naam en telefoonnummer en desinfecteert u de handen
  • u volgt de looproute zoals aangegeven in de zaal
  • u houdt zich aan de 1,5 meter afstand, zowel bij lopen als zitten. De zaal heeft voldoende ruimte om u zich hieraan te houden
     

Aanmelden
Om deze themamiddag bij te wonen is aanmelding noodzakelijk. Belangstellenden kunnen voor informatie en aanmelding contact opnemen met het Inloophuis Den Helder, info@inloophuisdenhelder.nl of 0223 - 74 7041. Bent u verhinderd, wilt u dit dan doorgeven?

Informatie
Inloophuis Den Helder en Noordwest Ziekenhuisgroep organiseren de themabijeenkomsten over kanker. Deze bijeenkomst is de 4e van een serie van 6 bijeenkomsten over kanker. De bijeenkomsten staan los van elkaar en kunnen afzonderlijk worden bezocht. Bij iedere bijeenkomst is een deskundige aanwezig. Meer informatie over deze bijeenkomsten is ook te vinden in de agenda op onze website en op www.inloophuisdenhelder.nl.