terug naar nwz.nl

Agenda

21
apr

Den Helder: behandelmogelijkheden bij prostaatkanker thema-avond kanker

Datum:21 apr 2021
Tijd:19:00 - 21:00
Locatie:Den Helder, Inloophuis, Marsdiepstraat 621a
Doelgroep:mannen met kanker en hun naasten

Wilt u meer weten over behandelmogelijkheden bij prostaatkanker? Kom dan naar de thema-avond over dit onderwerp. U bent van harte welkom.

Programma
Tijdens deze avond bespreken we de verschillende behandelmogelijkheden bij prostaatkanker.
Deskundigen dhr. R. Regensburg, uroloog Noordwest en mevrouw S. Westerlaken-Moree, verpleegkundig specialist oncologische urologie Noordwest, gaan op het bovenstaande in. Ook kunt u tijdens deze middag uw vragen stellen.

Locatie: Inloophuis Den Helder
De themamiddag wordt gehouden in het Inloophuis Den Helder, Marsdiepstraat 621a (HOC gebouw), 1784 AM Den Helder. De toegang is gratis.
Vanwege de maatregelen rondom corona gelden tijdens de bijeenkomst de volgende regels:

  • heeft u klachten die bij corona passen? Dan kunt u niet deelnemen aan de bijeenkomst
  • u draagt bij binnenkomst en bij het verlaten van de zaal een mondkapje, als u plaats heeft genomen mag u het masker afzetten
  • bij chronische hoest en/of niesklachten ontvangt u een medisch masker bij de ingang
  • bij de ingang noteren wij uw naam en telefoonnummer en desinfecteert u de handen
  • u volgt de looproute zoals aangegeven in de zaal
  • u houdt zich aan de 1,5 meter afstand, zowel bij lopen als zitten. De zaal heeft voldoende ruimte om u zich hieraan te houden
     

Aanmelden
Om deze themamiddag bij te wonen is het noodzakelijk om u aan te melden. U kunt hiervoor contact opnemen met het Inloophuis Den Helder, info@inloophuisdenhelder.nl of 0223 - 74 7041. Bent u verhinderd, wilt u dit dan doorgeven?

Informatie
Inloophuis Den Helder en Noordwest Ziekenhuisgroep organiseren deze middag. Het is de 6e bijeenkomst van een serie van 6 bijeenkomsten over kanker. De bijeenkomsten staan los van elkaar en kunt u afzonderlijk bijwonen. Bij iedere bijeenkomst is een deskundige aanwezig. Meer informatie over deze bijeenkomsten is ook te vinden in de agenda op onze website en op www.inloophuisdenhelder.nl.