terug naar nwz.nl

Begeleiding en advies

Als u te horen krijgt dat u kanker heeft, kan er veel veranderen in uw leven en dat van uw naasten. Niet alleen lichamelijk, maar ook emotioneel krijgt u veel te verwerken. Juist in een periode die veel spanning en onzekerheid met zich mee kan brengen, is de behoefte aan duidelijkheid en persoonlijke begeleiding groot, zo heeft de ervaring ons geleerd.

Uw behandelteam
De oncologische zorg (zorg bij kanker) is multidisciplinair georganiseerd. Dat wil zeggen dat alle in de kankersoort gespecialiseerde afdelingen en specialisten intensief met elkaar samenwerken en gezamenlijk uw behandelplan opstellen. Bij elke kankersoort hoort een behandelteam. Lees meer informatie over onze behandelteams of bekijk het filmpje waarin internist-hematoloog Hein Visser vertelt over zijn vak en een uniek inkijkje geeft in het multidisciplinair overleg:
 

Om deze video te bekijken moet u eerst akkoord gaan met inschakelen van alle cookies.

Voorkeuren aanpassen

Een vast aanspreekpunt: uw casemanager
In een periode van ziekte en behandeling – waarin er veel op u afkomt – is het begrijpelijk dat u behoefte heeft aan een vast aanspreekpunt. Dit is de casemanager. U én uw naasten kunnen met al uw vragen over de diagnose, behandeling en nazorg bij hem of haar terecht. De casemanager kan u zo nodig doorverwijzen naar andere zorgverleners. Lees meer informatie over de casemanager