terug naar nwz.nl

Verpleegkundig consulenten/specialisten mammacare

Behalve met artsen krijgt u in het ziekenhuis te maken met veel verschillende zorgverleners. In de periode van, soms veel verschillende, onderzoeken en behandelingen, kan een vast aanspreekpunt ondersteuning bieden in het verkrijgen van informatie of bijvoorbeeld het maken van de juiste keuze. De verpleegkundig consulent mammacare of verpleegkundig specialist maakt deel uit van het mammateam en is volledig op de hoogte van uw persoonlijke situatie. Er zijn diverse functies voor verpleegkundige, elk met hun eigen bevoegdheden en taken:

  • verpleegkundig specialist. Dit is een verpleegkundige die zich heeft gespecialiseerd in medische taken op het gebied van borstproblemen. In Den Helder is een van hen uw vaste aanspreekpunt gedurende uw behandeling. U en uw naaste(n) kunnen bij haar terecht voor informatie over uw diagnose, behandeling en nazorg. Zo nodig verwijst zij u door naar andere zorgverleners van het mammacare-team.

  • verpleegkundig consulent mammacare/casemanager. Dit is een verpleegkundige speciaal voor opvang en begeleiding van patiënten met kanker. Er werken op locatie Alkmaar verpleegkundig consulenten mammacare/casemanagers. Zij werken nauw samen en vervangen elkaar bij afwezigheid. Een van hen coördineert uw zorgtraject en is uw vaste aanspreekpunt gedurende uw behandeling. U en uw naaste(n) kunnen bij haar terecht voor informatie over uw diagnose, behandeling en nazorg. Zo nodig verwijst zij u door naar andere zorgverleners van het mammacare-team.

  • Oncologieverpleegkundige. Dit is een verpleegkundige speciaal voor opvang en begeleiding van patiënten met kanker tijdens de dagbehandeling of opname.

Maak kennis met onze verpleegkundig consulenten/specialisten mammacare:

Verpleegkundig consulenten mammacare


     S. Biskanter

     Meer informatie

 

 

 

     J.M. Bloem

     Meer informatie

 

 

 

     R. van Dijk

     Meer informatie

 

 

 

     I.M. de Keulenaar

     Meer informatie

 

 

 

     H.A.M. Zandbergen

     Meer informatie

 

 

 

Verpleegkundig specialisten

     S. de Bie

     Meer informatie

 

 

 

     M.I. Blom

     Meer informatie

 

 

 

     E.C.M. Buisman

     Meer informatie

 

 

 

 

     B.L. Spaansen

     Meer informatie