terug naar nwz.nl
Menu

Agenda

09
apr

Alkmaar: hormoontherapie bij vrouwen themamiddag kanker

Datum:09 apr 2019
Tijd:14:00 - 16:00
Doelgroep:vrouwen met kanker en hun naasten

Wilt u meer weten over hormonale therapie bij vrouwen met kanker? Kom dan naar de themamiddag over dit onderwerp. U bent van harte welkom.

Programma
Verschillende vormen van kanker worden behandeld met hormonale therapie. Mogelijke vragen die u kunt hebben over hormonale therapie zijn:

  • wat is hormonale therapie?
  • hoe werkt hormonale therapie?
  • wat zijn de mogelijke bijwerkingen en hoe kunt u daarmee omgaan?


Deskundige mevr. S. de Bie, verpleegkundig specialist oncologie in Noordwest gaat op bovenstaande vragen in. Ook kunt u tijdens deze middag uw vragen stellen en ervaringen uitwisselen

Locatie: ’t Praethuys Alkmaar
De themamiddag wordt gehouden in ’t Praethuys, Westerweg 50, 1815 DG Alkmaar. De toegang is gratis.

Aanmelden
Om deze middag bij te wonen is het noodzakelijk om u aan te melden. U kunt hiervoor contact opnemen met ’t Praethuys Alkmaar, 072 – 511 3644 of mail naar
info@praethuys.nl. Bent u verhinderd, wilt u dit dan doorgeven?          

Informatie
’t Praethuys, Evean en Noordwest Ziekenhuisgroep organiseren deze middag. Het is de 10e bijeenkomst van een serie van 11 bijeenkomsten over kanker. De bijeenkomsten staan los van elkaar en kunt u afzonderlijk bijwonen. Bij iedere bijeenkomst is een deskundige van Evean of Noordwest aanwezig.
Voor deze bijeenkomst is een minimum aantal van 8 personen vereist en een maximum van 25. Meer informatie over deze bijeenkomsten is ook te vinden in de agenda op onze website en op www.praethuys.nl.