terug naar nwz.nl

Borstkliniek

Webinar 'Verder na borstkanker'
Op woensdag 3 februari heeft Oncologisch centrum Noordwest een webinar voor (ex-)borstkankerpatiënten gehouden. Wilt u dit webinar terugkijken, ga voor de terugkijklink naar het nieuwsbericht

------------

Let op: extra informatie voor patiënten borstkliniek in verband met de uitbraak COVID-19

Noordwest Ziekenhuisgroep neemt diverse maatregelen om de kans op verspreiding van het coronavirus te verkleinen en zo medewerkers en kwetsbare patiënten te beschermen. Lees voor meer informatie de meest gestelde vragen. Borstkankervereniging Nederland heeft extra informatie op de website geplaatst, lees meer 'Vragen en antwoorden over het coronavirus bij borstkanker'.

Heeft u toch nog vragen? Stelt u deze gerust aan uw behandelaar of casemanager.

----------------------------------------

De borstkliniek van Noordwest Oncologisch centrum is gespecialiseerd in de diagnose, behandeling en begeleiding van patiënten met goed- of kwaadaardige afwijkingen van de borst of de verdenking hiervan. 

De borstkliniek is  een initiatief en samenwerkingsverband van verschillende medisch specialisten van Noordwest en het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ) in Beverwijk. Samen met het RKZ streven we naar hoogwaardige borstkankerzorg op 3 locaties voor de gehele regio Noord-Holland Noord: Alkmaar, Beverwijk of Den Helder.

Elk jaar behandelen en begeleiden we in de borstkliniek meer dan 650 patiënten met een kwaadaardige afwijking in de borst. Onze borstkliniek behoort daarmee tot de grootste gespecialiseerde centra van ons land.

Wat kunt u verwachten van onze borstkliniek?

  • Snelle diagnose: onderzoek en uitslag veelal binnen 1 dag
  • Alle kennis en ervaring gebundeld op 1 polikliniek
  • Gespecialiseerde en betrokken specialisten
  • Multidisciplinair behandelteam 
  • Topzorg met een menselijke maat: u ziet zoveel mogelijk uw eigen behandelaars en heeft een vast aanspreekpunt op de borstkliniek