terug naar nwz.nl
Menu

Agenda

11
mrt

Den Helder: kanker en werk themamiddag

Datum:11 mrt 2020
Tijd:13:30 - 15:30
Locatie:Den Helder, Inloophuis, Marsdiepstraat 621a
Doelgroep:mensen met kanker en hun naasten

Wilt u meer weten over kanker en werk? Kom dan naar de themamiddag over dit onderwerp. U bent van harte welkom.

Programma
Hoe kunt u het beste uw werk oppakken in of na de behandeling van kanker? Hoe gaat u om met de verwachtingen vanuit uw werk en vanuit uzelf? Wat zegt de wet Poortwachter over uw rechten en plichten? Op deze vragen wordt ingegaan door deskundige Karin Keppel, medisch maatschappelijk werk Noordwest. Er is ruim de gelegenheid om vragen te stellen.

Locatie: Inloophuis Den Helder
De themamiddag wordt gehouden in het Inloophuis Den Helder, Marsdiepstraat 621a (HOC gebouw), 1784 AM Den Helder. De toegang is gratis.

Aanmelden
Om deze themamiddag bij te wonen is het noodzakelijk om u aan te melden. U kunt hiervoor contact opnemen met het Inloophuis Den Helder, info@inloophuisdenhelder.nl of 0223- 74 7041. Bent u verhinderd, wilt u dit dan doorgeven?

Informatie
Inloophuis Den Helder en Noordwest Ziekenhuisgroep organiseren deze middag. Het is de 6e bijeenkomst van een serie van 8 bijeenkomsten over kanker. De bijeenkomsten staan los van elkaar en kunt u afzonderlijk bijwonen. Bij iedere bijeenkomst is een deskundige aanwezig.

Voor deze bijeenkomst is een minimum aantal van 8 personen vereist en een maximum van 25. Meer informatie over deze bijeenkomsten is ook te vinden in de agenda op onze websites www.nwz.nl en op www.inloophuisdenhelder.nl.