terug naar nwz.nl
Menu

Agenda

09
apr

Den Helder: palliatieve sedatie en euthanasie bij kanker themamiddag

Datum:09 apr 2020
Tijd:13:30 - 15:30
Locatie:Den Helder, Inloophuis, Marsdiepstraat 621a
Doelgroep:mensen met kanker en hun naasten

Wilt u meer weten over palliatieve sedatie en euthanasie bij kanker? Kom dan naar de themamiddag over dit onderwerp. U bent van harte welkom.

Programma
Deze bijeenkomst gaat over palliatieve sedatie en euthanasie. Als u weet dat u niet meer beter wordt, is het vaak een moeilijk proces om dit te kunnen aanvaarden. Regie over eigen leven en sterven kan dan belangrijk zijn. In deze bijeenkomst staan we stil bij het sterven.
Mogelijke vragen die u kunt hebben rondom dit onderwerp zijn:

  • hoe gaat u dood?
  • wat is de rol van palliatieve sedatie?
  • hoe zit het met euthanasie?

Deskundigen Marina van Gaans-Ort, verpleegkundig specialist van het consultteam ondersteunende en palliatieve zorg Noordwest en Gonny Rasing, gespecialiseerde verpleegkundige technisch handelen en oncologie Omring. Er is ruim gelegenheid om vragen te stellen.

Locatie: Inloophuis Den Helder
De themamiddag wordt gehouden in het Inloophuis Den Helder, Marsdiepstraat 621a (HOC gebouw), 1784 AM Den Helder. De toegang is gratis.

Aanmelden
Om deze themamiddag bij te wonen is het noodzakelijk om u aan te melden. U kunt hiervoor contact opnemen met het Inloophuis Den Helder, info@inloophuisdenhelder.nl of 0223- 74 7041. Bent u verhinderd, wilt u dit dan doorgeven?

Informatie
Inloophuis Den Helder en Noordwest Ziekenhuisgroep organiseren deze middag. Het is de 7e bijeenkomst van een serie van 8 bijeenkomsten over kanker. De bijeenkomsten staan los van elkaar en kunt u afzonderlijk bijwonen. Bij iedere bijeenkomst is een deskundige aanwezig.

Voor deze bijeenkomst is een minimum aantal van 8 personen vereist en een maximum van 25. Meer informatie over deze bijeenkomsten is ook te vinden in de agenda op onze website en op  www.inloophuisdenhelder.nl.