terug naar nwz.nl
Menu

Agenda

11
feb

Alkmaar: de diagnose en behandeling van borstkanker themamiddag

Datum:11 feb 2020
Tijd:14:00 - 16:00
Locatie:Alkmaar, 't Praethuys, Westerweg 50
Doelgroep:mensen met kanker en hun naasten

Wilt u meer weten over de diagnose en de behandeling van borstkanker? Kom dan naar de themamiddag over dit onderwerp. U bent van harte welkom.

Programma
Eén op de 7 vrouwen krijgt borstkanker in haar leven. Noordwest is gespecialiseerd in borstkanker. De volgende vragen staan deze middag centraal:

  • wat gebeurt er op de borstkliniek?
  • hoe wordt de diagnose en behandeling bepaald?
  • hoe ziet de behandeling er dan uit?

Deskundige mevrouw dr. G. A. Gooiker, chirurg borstkliniek Noordwest, gaat in op de bovenstaande vragen. Ook kunt u tijdens deze middag uw vragen stellen en ervaringen uitwisselen.

Locatie: ‘t Praethuys

De themamiddag wordt gehouden in ’t Praethuys, Westerweg 50 in Alkmaar. De toegang is gratis.

 

Aanmelden
Om deze themamiddag bij te wonen is het noodzakelijk om u aan te melden. U kunt hiervoor contact opnemen met ‘t Praethuys, info@praethuys.nl of 072 – 511 3644. Bent u verhinderd, wilt u dit dan doorgeven?

Informatie
‘t Praethuys en Noordwest Ziekenhuisgroep organiseren deze middag. Het is de 8e bijeenkomst van een serie van 12 bijeenkomsten over kanker. De bijeenkomsten staan los van elkaar en kunt u afzonderlijk bijwonen. Bij iedere bijeenkomst is een deskundige aanwezig.

Voor deze bijeenkomst is een minimum aantal van 8 personen vereist en een maximum van 25. Meer informatie over deze bijeenkomsten is ook te vinden in de agenda op onze website en op www.praethuys.nl.