terug naar nwz.nl

Kijk het webinar ‘Verder na borstkanker’ terug

07.02.2022
Kijk het webinar ‘Verder na borstkanker’ terug

Op 3 februari 2022 heeft Noordwest het webinar 'Verder na borstkanker' gehouden. Hierin werd aandacht besteed aan onderwerpen zoals lichamelijke gezondheid, voeding, maar ook geestelijke gezondheid en seksualiteit.
Het is niet meer mogelijk om het webinar terug te kijken.
 

-----

Op donderdag 3 februari 2022 om 19:30 uur, houdt Noordwest een webinar voor (ex-)borstkankerpatiënten. Deze onlinebijeenkomst behandelt verschillende onderwerpen waar veel patiënten vragen over hebben. Denk aan onderwerpen zoals lichamelijke gezondheid, voeding, maar ook geestelijke gezondheid en seksualiteit. Artsen, verpleegkundigen en zorgverleners zoals fysiotherapeuten, seksuologen en ook maatschappelijk werkers zitten klaar om te vertellen wat zij in deze fase voor patiënten kunnen betekenen. Ook worden er in de chat vragen van patiënten beantwoord. 

De webinar wordt georganiseerd door de Borstkliniek van het Noordwest in het kader van haar 5-jarig bestaan en Wereldkankerdag op 4 februari. 

De bijeenkomst duurt een uur. Maatschappelijk werk, seksuologie, fysiotherapie en diëtiek verzorgen een eigen presentatie. Vragen kunnen in de chat gesteld worden en natuurlijk is er ook de mogelijkheid om later contact te hebben met een gespecialiseerde zorgverlener.

De bijeenkomst is voor iedereen die borstkanker heeft of heeft gehad. Familieleden of naasten en behandelaren van (ex-)patiënten die willen aansluiten zijn natuurlijk ook van harte welkom. De webinar volgen is eenvoudig: klik op ondertaande link op donderdag 3 februari, de webinar start om 19:30 uur. U hoeft zich vooraf niet aan te melden.