terug naar nwz.nl

Onze locaties

Noordwest Ziekenhuisgroep en het Rode Kruis Ziekenhuis bieden op 3 locaties hoogwaardige borstkankerzorg voor de regio Noord-Holland Noord:

  • Alkmaar
  • Den Helder
  • Beverwijk


Borstkliniek, locatie Alkmaar en Den Helder
Binnen Noordwest wordt u op beide locaties in een sfeervolle omgeving ontvangen door 1 van onze polikliniekmedewerkers. Bij deze polikliniekmedewerkers kunt u terecht met al uw vragen en zij verwijzen u zo nodig door naar de juiste specialist of afdeling. Daarnaast helpen onze gastvrouwen u graag om de weg te vinden in het ziekenhuis. 

Waar is de borstkliniek op locatie Alkmaar?
U vindt de borstkliniek op de eerste verdieping op huisnummer 129. U bereikt de borstkliniek het snelst via de ingang Metiusgracht, maar u kunt de borstkliniek ook via de hoofdingang bereiken. Kijk op Noordwest-site voor informatie over route en parkeren in Alkmaar.

Waar is de borstkliniek op locatie Den Helder?
U vindt de borstkliniek op locatie nummer H1. Kijk op Noordwest-site voor informatie over route en parkeren in Den Helder.

Borstkliniek, locatie Beverwijk
De borstkliniek in Beverwijk vindt u in het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ). Kijk op de website van RKZ voor meer informatie over RKZ, route en bereikbaarheid.